Publicerat: / Onsdags uppdateringar

Uppdatering!

Idag var det uppdatering och självklart alla hjärtans dag tema! 
Idag fick vi två nya uppdrag som jag inte gjort innan så det var ju kul! Började hos Donald i silvergladebyn som hade fullt upp med massa beställningar inför alla hjärtans dag. Fick börja med att rida runt Steves och försöka hitta hans minnesanteckningar vilket jag hittade till slut.
Men genom att han även slavrat bort sin lapp med alla beställningar så fick jag rida runt i byn och fråga alla vad dom hade beställt.
Efter detta behövdes det ull och även färg! Så jag började med att rida till fårheden Landon men han hade tyvärr tappat bort sitt käraste får så fick leta efter honom först och sedan föra honom tillbaka till Landon.
 
 
Sedan fick jag äntligen låna Landons klippmaskin och fick till slut min Ull. Sedan bar det iväg mot Baronessan för att få tag på den lila färgen. Där fick jag plocka Valentindruvor och sedan fick jag en burk med färg till Donald.
Efter detta var det ett sista moment att hämta den gula färgen som man fick av Mrs. Holdsworth. Så jag red dit och fick plocka maskrosor som skulle bli den gula färgen. Sedan var det tillbaka till Donald med den gula färgen. Efter man lämnat den gula färgen så fick man hjärta på Donald och ska alltså hämta ull, lila/gul färg tills man fått upp ryktet. 
 
 
Nästa uppdrag var hos Catherine som äger Cafét utanför Jarlahims stad. Hon hade fullt upp med att baka och fixa till menyerna till alla hjärtans dag. Jag fick börja med att hjälpa henne att klippa ut små röda hjärtan för att sedan fästa dom på hennes rosa menyer. 
När jag gjort klart detta hjälpte jag även henne att sätta ut en fint ljus på varje bord och även dom nya menyerna.
Efter detta behöve Catherine även hjälp att hämta två ingredienser till kakorna. Först ut var det ägg som man skulle fråga Susanna (Som håller jorvikstävlingen precis brevid) var dom bästa äggen fanns. Så man fick rida runt lite i området för att plocka upp ägg som kom ifrån vildhöns.
Efter detta behövde hon även mjölk som jag hämtade hos Martina som håller till på Sunfieldgården.
Efter detta fick man även här hjärta på Catherine och ska hämta mjölk och plocka ägg tills ryktet har höjts.
Hoppas ni får en härlig uppdateringonsdag och jag återkommer med vad som händer i uppdragen.
// Gwendolyn



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Välkommen till våran blogg! Vi är 2 tjejer som älskar hästar och att spela Starstable. Vi är 21 år. Här på våran blogg kommer du som sagt få läsa om starstable. Vi kommer skriva om uppdrag som kommer, vad vi har gjort för uppdrag. Även berätta om våra fantastiska hästar! Hoppas ni kommer att gilla våran blogg! Mvh Gwendolyn och Colette!

Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo